Ahad, 10 Januari 2010

EYEBALL KAJANG PRIMA 2010

Eyeball bersama rakan ku di kajang prima dekat dgn giant kajang
kalau gambar takde takpe kan.. yang datang pada eyeball 9hb01 2010
ialah 9w2mjr abg misai n wife, 9w2rev abg lan nwife die 9w2uty aka kak tuty
bersama 2 harmonik ,9w2guz encik guzali dr bangi. menaiki kuda besi die.
dan 9w2cae aka shahie, yg datang pling lambt sekali..aku tak dan la jmpe die
sebb dah lambat gak, nak g kerja makan roti canai jeee kat restaurant mamat ke india aku pon tak tahu. keesokan harinye ade projek menaikkan antena di rumah guzali di bangi aka 9w2guz...

0 Ulasan:

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama